Termeni și Condiții de utilizare a website-ului konsolar.ro

Bun venit pe website-ul konsolar.ro, deținut de SC KONSTANTINOS SRL. Utilizarea acestui website este guvernată de următorii termeni și condiții. Prin utilizarea website-ului konsolar.ro, vă exprimați acordul cu acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest website.

  1. Descrierea Serviciului Website-ul konsolar.ro este un website informativ de prezentare a activității firmei SC KONSTANTINOS SRL și a produselor sale. În plus, website-ul oferă un formular de contact prin intermediul căruia utilizatorii pot trimite cereri de ofertă. Nu se realizează vânzări online prin intermediul acestui website.

  2. Proprietate intelectuală Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală în legătură cu website-ul konsolar.ro și conținutul acestuia (inclusiv, dar fără a se limita la, text, imagini, grafice și software) sunt deținute de SC KONSTANTINOS SRL sau de furnizorii săi. Este interzisă copierea, modificarea, distribuirea, transmiterea, afișarea, reproducerea, publicarea, licențierea, creația de opere derivate sau utilizarea în orice alt mod a conținutului acestui website fără acordul prealabil scris al SC KONSTANTINOS SRL.

  3. Utilizarea website-ului Utilizatorii website-ului konsolar.ro trebuie să respecte toate legile și reglementările aplicabile în legătură cu utilizarea website-ului. Este interzisă utilizarea website-ului în orice mod care ar putea deteriora, dezactiva, supraîncărca sau afecta funcționarea acestuia, sau care ar putea interfera cu utilizarea și beneficiul altor utilizatori ai website-ului. Utilizarea website-ului în orice scop ilegal sau neautorizat este interzisă.

  4. Formularul de contact și cererile de ofertă Website-ul konsolar.ro pune la dispoziția utilizatorilor un formular de contact prin intermediul căruia aceștia pot trimite cereri de ofertă. SC KONSTANTINOS SRL nu garantează răspunsul la toate cererile de ofertă primite prin intermediul acestui formular și își rezervă dreptul de a decide care solicitări vor fi preluate. Utilizatorii sunt responsabili pentru informațiile furnizate prin intermediul acestui formular și trebuie să furnizeze informații corecte și complete.

  5. Limitarea responsabilității SC KONSTANTINOS SRL nu garantează și nu este responsabilă pentru corectitudinea, exhaustivitatea sau actualitatea informațiilor furnizate pe website-ul konsolar.ro. În măsura permisă de lege, SC KONSTANTINOS SRL nu va fi responsabilă pentru orice pierdere sau daună, directă sau indirectă, rezultată din utilizarea sau imposibilitatea utilizării website-ului konsolar.ro sau a informațiilor furnizate prin intermediul acestuia. Utilizatorii utilizează website-ul konsolar.ro pe propriul risc.

  1. Modificarea termenilor și condițiilor SC KONSTANTINOS SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile de utilizare a website-ului konsolar.ro. Utilizatorii sunt responsabili pentru a verifica periodic acești termeni și condiții, iar continuarea utilizării website-ului după efectuarea modificărilor va reprezenta acceptarea implicită a acestor modificări.

  2. Legea aplicabilă și jurisdictie Termenii și condițiile de utilizare a website-ului konsolar.ro vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Orice litigiu sau neînțelegere dintre utilizator și SC KONSTANTINOS SRL va fi soluționat pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi supus jurisdicției instanțelor române competente.

  3. Contact Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la utilizarea website-ului konsolar.ro sau la termenii și condițiile de utilizare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact disponibil pe website.